+31 6 45 170 741 info@anymation.nl
Selecteer een pagina
Anymation - Solo & met partners

Samenwerking

De afgelopen jaren ben ik steeds meer waarde gaan hechten aan goede samenwerkingen met andere toffe ondernemers. Zo kunnen we elkaar inspireren en samen de kwaliteit van dat wat we maken naar een hoger niveau tillen. Hieronder een overzicht van mijn vaste samenwerkingspartners, die ik graag in het zonnetje zet! ☀️

Logo zwart + payoff - Ivo Vrancken Beeldmaker

Ivo Vrancken Beeldmaker

Het is Ivo zijn kracht en passie om informatie naar beeld te vertalen. Hij is een ware vaktechneut met oog voor detail. Geen medium is te gek. Hij coördineert animaties, 360º, VR en video producties. Daarbij is hij zelf professioneel fotograaf en cameraman. Ivo bijt in de stof en maakt het zich eigen.

Bovenal heeft Ivo een heldere blik en is hij oplossingsgericht. Met een schat van kennis is het vertalen van complexe materie naar beeld voor hem een eitje.

Check ‘m online: ivovrancken.nl

Djozdesign logo - vaste samenwerkingspartner Anymation

Djozdesign

Jos is een multi media guru, een uitvinder en een kunstenaar. Hij denkt in beelden. Alles wat hij bedenkt kan hij tekenen, schilderen en/of 3D-printen. Hij heeft een zeer brede kennis van alle nodige “industry standard” grafische software. Met zijn humoristische karakter maakt hij taaie stof in een handomdraai leuk om naar te kijken.

Geïntrigeerd? Check djozdesign.nl & Jos’ 3D-printing YouTube kanaal Knekbot

De Merkarchitect - vaste samenwerkingspartner Anymation

De Merkarchitect

Leonie Haas is een lichtpuntje op het gebied van visuele communicatie. Aan de hand van haar speelse en toegankelijke tekenstijl maakt ze talloze praatplaten, infographics, educatieve illustraties en natuurlijk animaties. Haar missie is om bij te dragen aan de maatschappij. Met haar achtergrond in strategie, merk en communicatie maakt ze complexe zaken helder.

Bekijk meer van wat Leonie doet op leoniehaas.nl

De afgelopen jaren heb ik voor De Merkarchitect tientallen explainers gemaakt, allemaal in de unieke tekenstijl van de Leonie Haas:

ILUZIE_Logo_zwart_ondertitel

ILUZIE

Lizzy van ILUZIE is vormgever en webdesigner. Ze werkt het liefste samen met positieve ondernemers, mensen die de wereld een stukje mooier, leuker of makkelijker willen maken. Ze gaat met een open houding met jou in gesprek en onderzoekt hoe ze nét een stapje verder kan gaan om je website of vormgeving te verbeteren. Lizzy is optimistisch, grappig en meegaand.

Haar site says & shows it all: check iluzie.nl

Zin om jouw bedrijf in een animatie te zien?