+31 6 45 170 741 info@anymation.nl
Selecteer een pagina
Anymation - jouw verhaal geanimeerd - Roadmap

Roadmap

Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van explainers maken we gebruik van het onderstaande stappenplan. Dit is onze Roadmap to Succes.

Stap 1: Gesprek

We gaan met jou in gesprek om een goed beeld te krijgen van je product, dienst of campagne. We proberen in de huid te kruipen van jouw doelgroep en stellen daarom vragen zoals: wat is de boodschap, wat wil je uitstralen en wat wil je met de animatie bereiken?

Stap 2: Script

Een goed lopend script is de ruggengraat voor een goede animatie. We gaan op zoek naar de kernboodschap en vragen jou om te werken aan de eerste opzet. Vervolgens redigeren we het script om het te optimaliseren voor een goed lopende animatie. Zodra alle partijen  tevreden zijn wordt het script opgenomen door een professionele stemacteur.

Stap 3: Stijl

Maken we een karakter animatie, of gaan we voor een infografische stijl? De look & feel van een animatie moet passen bij de boodschap. Bestaande huisstijlen en andere grafische elementen kunnen we naadloos in de animatie verwerken, waardoor het eindresultaat mooi aansluit bij je andere media.

Stap 4: Storyboard

Het verhaal wordt plaatje voor plaatje geschetst in het storyboard. Het script komt onder de bijbehorende scènes te staan met een beschrijving van wat er in beeld gebeurt, zoals camerabewegingen, overgangen, en geluidseffecten. Tevreden? Dan gaan we animeren.

Stap 5: Animatie proces​

Nu hebben we alle benodigdheden om de animatie op te bouwen. Met een goed gevoel voor timing brengen we de beelden in beweging. De stemopnames worden op de audio afdeling gemixt met toepasselijke muziek en we voegen geluidseffecten toe.

Stap 6: Afronding

Na de oplevering van de eerste versie is het tijd voor een feedbackronde. Ben je blij met het resultaat? In overleg scherpen we de animatie aan en zetten we de puntjes op de i. Daarna krijg je de definitieve versie in hoogwaardige beeld en geluidskwaliteit.

Zin om jouw bedrijf in een animatie te zien?