+31 6 45 170 741 info@anymation.nl
Selecteer een pagina

Roadmap

Met ruime ervaring in het ontwikkelen van Explainers maken we gebruik van het onderstaande stappenplan. Dit is onze ‘Roadmap to Succes’.

Gesprek

We voeren een gesprek met jou om een goed beeld te krijgen van je product, dienst of campagne. En we proberen in de huid te kruipen van jouw doelgroep. We stellen daarom vragen zoals: wat is het doel, wat wil je uitstralen en voor wie is de animatie bedoeld?

Script

Een goed lopend script is de ruggengraat voor een goede animatie. We gaan op zoek naar de kernboodschap en we werken samen met jou aan de eerste opzet. Vervolgens redigeren we het script om het te optimaliseren voor een goed lopende animatie. Wanneer we tevreden zijn wordt het script opgenomen door een professionele stemacteur.

Stijl

De look & feel van een animatie staat nooit van te voren vast. We ontwikkelen een stijl die bij de boodschap en de doelgroep past. Bestaande huisstijlen en andere grafische elementen kunnen we naadloos in de animatie verwerken, waardoor het eindresultaat mooi aansluit bij je andere media.

Storyboard

Het verhaal wordt plaatje voor plaatje geschetst in het storyboard. Het script komt onder de bijbehorende scènes te staan met een beschrijving van wat er in beeld gebeurt, zoals camerabewegingen, animatie elementen en geluidseffecten. Tevreden? Dan gaan we animeren.

Animatie proces​

Nu hebben we alle benodigdheden om de animatie op te bouwen. Met een goed gevoel voor timing brengen we de beelden in beweging. De stemopnames worden op de audio afdeling gemixt met toepasselijke muziek en we voegen geluidseffecten toe.

Afronding

Na de oplevering van de eerste versie is het tijd voor een feedbackronde. We kijken samen met jou naar het resultaat en in overleg scherpen we de animatie aan en zetten we de puntjes op de i. Daarna leveren wij de definitieve versie aan in hoogwaardige beeld en geluidskwaliteit.

Zin om jouw bedrijf in een animatie te zien?